Fashion Business

Å starte et nytt selskap og utvikle nye kommersielle ideer er det alle toppledere opplever på et tidspunkt i karrieren. Med et solid fundament innen tre hovedområder: motebransjen, markedsføring og kommunikasjon i motebransjen og moteloven, er en profesjonelt planlagt nystart et sikkert skritt mot suksess.

Dette kurset på masternivå er designet for å trene fremtidige ledere og ledere i moteindustrien slik at de kan forstå, analysere og drive nøkkelelementene i en nystartet mote- og luksusmerkevirksomhet.

Deltakere på dette nivået har allerede en idé om hvilke design de ønsker å utvikle, hvilke produkter eller kolleksjoner de vil lansere, eller rett og slett hvor de ser lederskapet deres utvikle seg i bransjen. Dette programmet støtter disse nye satsingene med solid forretningssans og nøkkelplanlegging og markedsføringspraksis som er nødvendig for å utvikle en skalerbar forretningsmodell og for å sikre en raskt voksende bedrift.

Gjennom å bygge samlinger, produksjonsmetoder, budsjettering, markedsføring og kommunikasjon lærer deltakerne teoretiske, innovative og fremtidsrettede praktiske metoder rettet mot å skape, lage og lansere et produkt eller en kolleksjon på det globale markedet. De lærer å vurdere begrepet kreativitet slik det brukes på mote og luksusprodukter og evaluere hvordan bedrifter administrerer produktdesign, produksjonsprosesser, kommersialisering og markedsføring.
Orienteringer

Fokus

 • Lederskap og strategier for luksusmerker
 • Forretningsmodeller for e-handel og omnikanaler
 • Lover og budsjettering i en motebedrift
 • Bærekraftig produktinnovasjon
 • Innkjøp
 • Markedsføringsledelse

Master i mote og handel er gitt i følgende spesialiseringer:

 1. Fashion & luxury brand management
 2. Fashion Omnichannel & E-commerce
 3. Fashion start-up
 4. Fashion product management
 5. Fashion buying and merchandising
 6. Fashion promotion communication & digital media
 7. Global master for luxury business professionals
 8. Fashion luxury & brand management for Hospitality
 9. Jewellery and product management
 10. Luxury hospitality & customer Experience management
 11. MBA in Digital Transformation and leadership for fashion

Karrieremuligheter: bedriftsleder for motebransjen, produktsjef, gründer, prosjektleder, strategisk planlegger, merkevaresjef, bedriftskonsulent

Ønsker du et veiledningsmøte?