Domus Academy 2

Har du allerede en bachelorgrad eller yrkeserfaring? Er du besatt av design i alle dens former og fremtiden? Se våre fem punkter om hvorfor Domus Academy er det perfekte valget for deg!

1. Designhovedstaden
Studer ved en høyt rangert skole anerkjent av internasjonale institusjoner og publikasjoner som en av de beste designskolene i verden. Opplev Milano, verdens hovedstad for mote og design.

2. Utfordrende designforskning
Arbeid på flere ukonvensjonelle prosjekter med ledende bedrifter og fagfolk. Lag revolusjonerende designkonsepter og forestill deg fremtiden gjennom mulige og umulige scenarier.

3. Designerfaring og unike karrieremuligheter
Delta på masterkurs med kjente og fremtredende designere. Utvid nettverket ditt under våre workshops med noen av de største selskapene og studioene. Få din praksisplass/praktisk arbeidserfaring. Bli med i et fantastisk globalt nettverk av alumner.

4. Dynamisk og skreddersydd opplæring
Tilpass din akademiske vei. Delta i tverrfaglige workshops og skreddersy studieplanen din til dine interesser og karrieremål.

5. Dobbel Master
Studer en internasjonalt anerkjent dobbel mastergrad, som består av en britisk akkreditert Master of Arts-grad fra Regent’s University London pluss en akademisk mastergrad akkreditert i Italia.

Du kan finansiere studiene i utlandet ved Domus Academy med norsk studielån fra Lånekassen.

Kontakt oss for studieveiledning

Løft karrieren din

På Domus Academy vil du få muligheten til å samarbeide med noen av de mest banebrytende merkene innen mote, produktdesign, interaksjonsdesign og luksusvarer. Gjennom workshops, praksisplasser og/eller feltstudier vil du jobbe direkte med bedrifter for å møte de mest aktuelle designutfordringene på nye og originale måter. Dette under veiledning av lærere som er eksperter på sine felt.

Du kan knytte forbindelser som vil akselerere karrieren din, bli inspirert av samarbeidsprosjekter og utvikle ferdighetene dine på en selvstyrt måte. Enten du ønsker å få en tradisjonell jobb eller starte ditt eget oppstartsselskap, vil Domus Academy gjøre alt de kan for at du skal lykkes med å bryte inn i mote- eller designbransjen.

Historie

På begynnelsen av åttitallet dukket Milano opp som et senter for italiensk design. Likevel var det ingen i byen som underviste i design på en formell måte. Ledende kunstkritikere og designere innså at det var en ekstraordinær mulighet til å fylle dette tomrommet og gi veiledning til neste generasjon designere. I 1982 grunnla de Domus Academy, Italias første designskole for masterstudier.

Visjonen var en skole hvor elever og lærere fra hele verden kunne møtes og utveksle ideer. En skole som skulle ha som mål å berike, spre og oppdatere designkultur og samtidig kombinere avansert kunnskap og innovative prosjekter.

Link til skolens internasjonale nettside: domusacademy.com

Alle programmer ved Domus Academy