Kort historie

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, ble grunnlagt i 1980 og er Italias største private kunstakademi med campus i Milano og Roma.

Siden 1981 har NABA vært lovlig anerkjent av Alta Formazione Artistica e Musicale (AFAM), som er regulert av departementet for universiteter og forskning (MUR).

Gjennom årene har NABA mottatt en rekke priser og utmerkelser, samt akkrediteringer og internasjonal anerkjennelse. Link til skolens internasjonale nettside: naba.it

Hvorfor velge NABA?

  • Å studere i Milano og Roma, de internasjonale hovedstedene for kultur, mote, kunst og design;
  • Å samarbeide med interessante bedrifter og institusjoner i prosjekter, praksisplasser og å utnytte mange spennende muligheter og synergieffekter;
  • Å ha en tverrfaglig, global og eksperimentell tilnærming;
  • Lære fra prestisjetunge fakultetsmedlemmer og internasjonalt anerkjente fagfolk;
  • For å delta i programmer på engelsk (eller italiensk) og oppnå en grad som er juridisk anerkjent av det italienske departementet for universiteter og forskning (MUR) og på internasjonalt nivå;
  • Å studere ved en institusjon som har mottatt flere priser og er globalt rangert som det beste italienske akademiet og blant de 100 beste i verden innen kunst og design i henhold til QS World University Rankings® per fag, og som er valgt fra det ledende designet og moteskoler av DOMUS Magazine og FRAME Publishers.

Spesielt for norske studenter

  • En stor del av opplevelsen av å studere i utlandet i Italia er livet utenfor skolen. Møt nye venner fra hele verden og del erfaringer med mennesker fra ulike kulturer – et internasjonalt eventyr, rett og slett. Erfaringer du tar med deg for livet, og grunnlaget for en global karriere.
  • Skolen har en avdeling som hjelper internasjonale studenter med å finne bolig.
  • NABA er akkreditert og godkjent av lånekassen som utdanning i utlandet.

Gode ​​karriereveier & kjente samarbeidspartnere

Kontakt meg for veiledning

Designstudier.no

Designstudier.no er autoriserte representanter for NABA i Norge, og har lang erfaring med dedikert og profesjonell studieveiledning både i Norge og globalt. Våre erfarne studieveiledere hjelper deg med kurs og programmer, og gir deg støtte helt ned til Italia. Ikke nøl med å kontakte oss med spørsmål og tanker!

Send oss ​​en e-post: info@designstudier.no