Istituto Marangoni 2

Vil du studere mote, design og luksusmerker på det absolutte toppnivå, med mange ulike spesialiseringer? Da har du kommet til rett sted.

Her tilbys en flerkulturell opplevelse, med mulighet for å flytte mellom skoler for å få flere erfaringer. Hver skole har sin egen spesialitet og fokus med de beste lærerne på feltet for å garantere en virkelig god utdannelse og start på din nye karriere.

Du kan finansiere studiene i utlandet ved Istituto Marangoni med norsk studielån fra Lånekassen.

Videoen er fra åpent hus i Milano på motecampus Istituto Marangoni.

Istituto Marangoni er lokalisert i: Milano, Firenze, Paris, London, Dubai, Mumbai, Shanghai, Shenzhen & Miami

For norske elever er det skolene i Europa som er mest aktuelle. Kursene i Asia og Amerika er først og fremst rettet mot de lokale markedene.

Milano og Firenze

Milano-skolen (som er den største) reflekterer klassisk italiensk design- og motetrender med inspirasjon fra den lokale designindustrien. Campus i Firenze spesialiserer seg på kunst, haute couture og tilbehør.

Paris

Paris er selvfølgelig kjent for glamour, haute couture og mesterlig utførelse. Byen har lenge vært det åpenbare knutepunktet for alt som har med mote å gjøre.

London

Mens skolen i London er mer avant garde, med påvirkning fra populærkulturen, samt inspirerende møter med byens sterke finanssektor. I London kan du enkelt skaffe deg en ekstrajobb for å forbedre økonomien i studietiden.

Hvilken by du velger handler til syvende og sist om dine egne interesser og visjoner. Vi hjelper deg med tips og støtte hele veien!

Kontakt oss for mer informasjon om skolene

85 års erfaring

Istituto Marangoni mener det er viktig å etablere solide relasjoner med moteindustrien og dens interessenter for å knytte sammen mennesker, fremme talent og skape utvekslingsmuligheter på alle gruppens skoler.

I over 85 år har Istituto Marangoni etablert et rykte for avansert utdanning og bærekraftig innovasjon innen mote, design og kunst. Denne forpliktelsen deles av alle partnerne deres, som har muligheten til å koble seg til neste generasjon designere og skapere for talentanskaffelse.

Samarbeid med 4500 ledende merker

En av konsernets viktigste fordeler er det tette samarbeidet med ledende globale selskaper i bransjen.

Skolen samarbeider med over 4500 ledende merkevarer og selskaper over hele verden, og gir studenter og alumner et bredt spekter av muligheter for samhandling, inkludert prosjekter, jobber, intervjuer og verdifulle utvekslinger.

94 % av studentene i arbeid, ett år etter endt utdanning

Takket være den sterke, direkte forbindelsen til industrien, både global og lokal, tilbyr skolen studenter og alumni en personlig karriereplan basert på deres mål, enten det er i ledelse eller virksomhet. Noe som fører til denne utrolige gjennomsnittlige plasseringsprosenten for Istituto Marangoni-alumner ett år etter endt utdanning. For en mulighet!

Link til skolens internasjonale nettside: istitutomarangoni.com

Alle programmer på Istituto Marangoni