Dufter er en viktig del av vårt daglige liv, og har en dyp betydning som overskrider tid og kulturer. De har evnen til å vekke følelser, fremkalle minner og skape varige inntrykk.

Ettersom duftindustrien fortsetter å utvikle seg, øker etterspørselen etter kvalifiserte medarbeidere i feltet, noe som gjør våre ledelses- og markedsføringsprogrammer fokusert på duft og kosmetikk til et spennende valg for unge mennesker som ønsker å utvikle seg i luksusmerkesegmentet.

Produktledelse for dufter og kosmetikk

Dette ettårige programmet dekker teknologien, organisasjonen og økonomien i produksjonen av dufter og kosmetikk, og lærer hvordan man håndterer forretningsproblemer mens man reagerer på markedsendringer og produktinnovasjoner og de siste trendene i bransjen.

Håndtering av parfymer og kosmetikk

Dette treårige, heltidsprogrammet gir omfattende kunnskap om livssyklusen til parfyme- og kosmetikkprodukter i luksussegmentet, med verdifull innsikt i produktutvikling, historiefortelling og bransjespesifikke merkevarestyringsstrategier.

Markedskommunikasjon og ledelse for dufter og kosmetikk

Dette masterprogrammet dekker teknologi, organisering, kommunikasjon og markedsføringsverktøy som brukes i luksusduft- og kosmetikkindustrien, med fokus på de nyeste teknologiene, inkludert virale plattformer, nettblogger, magasiner, sosiale medier og eksklusive samarbeid med påvirkere for å engasjere forbrukere og interessenter.