Multimedia Arts

I løpet av de siste tjue årene har kunstverdenens horisont endret seg fullstendig. Kunstverkene har gradvis forlatt det materielle og blitt til programvare som tilbyr betrakterne verdener, oppfatninger og situasjoner som er nyskapende og futuristiske. Vårt treårige bachelorprogram i digital kunst og design tilbyr en reise gjennom de viktigste uttrykksformene i samtidskunsten.

Den digitale tidsalderen endrer uunngåelig den verden vi lever i, og grensene mellom den virkelige og den virtuelle verden viskes ut. I dette scenariet tvinges også kunsten til å evaluere seg selv og sin egen funksjon. Næret av informasjonsflyten som produseres på nettet, av mulighetene i sosiale nettverk og ikke minst av eksperimenteringen med de nyeste teknologiene, må kunsten oppfylle forventningene til et publikum som i økende grad søker oppslukende, interaktive opplevelser der grenser og fysiske eller romlige barrierer viskes ut.

Multimedia Arts ved Istituto Marangoni er beregnet på alle som ønsker å tilegne seg ferdigheter som vil hjelpe dem å uttrykke sin egen kreativitet og anvende den både i kunstverdenen og i andre sammenhenger, for eksempel i motebransjen. Programmet fokuserer på audiovisuelle språk og på mulighetene som ligger i ny digital teknologi, med særlig vekt på virtuell virkelighet og videokartlegging.

Fokus

  • Fotografering
  • Audiovisuelle språk
  • CAD-modellering
  • Installasjon og videokartlegging
  • VR og AR

Karrieremuligheter: Multimediakunstner, fotograf, videokunstner, art director, VR-designer

Det første året tilbys også som et ettårig program.

Istituto Marangonis ettårige program er rettet mot internasjonale studenter som ønsker å tilbringe et år på Istituto Marangonis campus sammen med studenter fra hele verden. Du studerer det første året av bachelorprogrammet og får et sertifikat fra Istituto Marangoni når du har fullført kursene. Du kan også velge å fortsette studiene.

Kontakt oss