Fashion Design

Vi trener studentene til å håndtere kreative prosesser innen motedesign, fra utvikling til prototyper. Innovativt og bærekraftig arbeid, samt det kulturelle innholdet, gjør det mulig for elevene å forstå de delene av motespråket som angår opprettelsen av kleskolleksjoner.

Våre forelesere, som alle er profesjonelle i bransjen, veileder studentene i deres søken etter sin egen visjon, som vil komme til uttrykk i en svært personlig portfolio.

Fokus

  • vurdere motefenomenet som et tydelig visuelt språk, med selvinnsikt i form av ferdigheter og stil, tolke og oversette ideer til prosjekter av høy kvalitet.
  • bruke komplekse metoder for å demonstrere sin evne til å skape velformulerte løsninger for mange ulike prosjekter, fra forskning og analyse til designprosessen og dens representasjon og kommunikasjon.
  • profesjonelt gjennomføre og lede alle produksjonsfaser og samtidig vise at du har kjennskap til en lang rekke applikasjoner, kunnskaper og ferdigheter.

Karriærmuligheter: modusdesigner, innovativ modusdesigner, holdbar modusdesigner, direktør for varemerke, kreativ kokk, merchandiser, visuell merchandiser for modus, trendforskare og prognosmakare, bildekonsult, kostymdesigner.

Jeg vil vite mer