Business Design

Masterprogrammet i Business Design skaper nye forbindelser mellom næringslivet og designverdenen. På en inspirerende og tverrfaglig måte fokuserer programmet på hvordan man kan anvende designkultur, -metodikk og -sensitivitet i et bredt spekter av virksomheter, inkludert etablerte organisasjoner, store, mellomstore og små bedrifter og oppstartsbedrifter.

Dette programmet kan tas som en mastergrad på 11 måneder, eller som en dobbel mastergrad på 14 måneder.

Studiet er verkstedsbasert og understøttes av seminarer, forelesninger, veiledning og feltarbeid. Fagfolk fra bransjen, programdirektøren og prosjektledere veileder studentene gjennom individuell coaching og veiledning. Kombinasjonen av akkrediterte kurs og reelle, profesjonelle prosjekter gir studentene mulighet til å bygge videre på det akademiske fundamentet samtidig som de får verdifull arbeidserfaring som er direkte knyttet til deres fremtidige karriere.

Fokus

  • Lære om designdrevne forretningsstrategier
  • Merkevarebygging og kommunikasjon
  • Utvikle planer for forretningsutvikling, merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon for hele selskapet samt for spesifikke produktlinjer og nye satsinger.

Karrieremuligheter: Merkevarestrateg og formidler, gründer, produktsjef, prosjektleder, bedriftskonsulent, innovasjonssjef, forretningsutviklingssjef.

Kontakt oss for studieveiledning