Digital Art Direction

Dette ettårige masterprogrammet tar sikte på å støtte deltakernes karriere i designbransjen. Programmet er rettet mot dem som allerede har tilegnet seg spesifikke ferdigheter på det aktuelle området på bachelornivå, eller for fagfolk som ønsker å fordype seg i et spesifikt designområde.

Formålet med masterstudiet i Digital Art Direction er å lære opp en ny fagperson: den såkalte «nexter». A Nexter er både en digital art director og en kommunikasjonsstrateg som kan designe og lede relevante integrerte kommunikasjonsprosjekter. De er eksperter på design for digital kommunikasjon og er godt kjent med nye medier, nye teknologier og de siste trendene. Nexters representerer en god forbindelse mellom verden av kommunikasjon, reklame og merkevarebygging og byråer som spesialiserer seg på bruk av digitale medier. Masterstudiet i digital art direction er utviklet i samarbeid med McCann Worldgroup Italy.

Fokus

  • Digital kunstretning
  • Visuelle historier / historiefortelling
  • Håndtering av sosiale medier
  • Integrert kommunikasjon og strategi

Karrieremuligheter: reklamebyrå, webbyrå, merkevarebygging og bedriftsverden, underholdnings- og arrangementsindustri, digital kommunikasjon, publisering

Bestill brosjyre