Design

Bachelorstudiet i design følger «learning by doing» og blander teoretiske studier med erfaringsbaserte workshops

Etter å ha gått gjennom det grunnleggende og teknikkene vil studentene ha lært å forstå variasjonen av ulike designformer som finnes, samt hvordan de kan bruke det i sine prosjekter. Programmet har som mål å stimulere følsomhet og lidenskap for designobjekter, som reflekterer og former menneskelivet. Utforsker overflater og steder og hvordan de fungerer med ulike objekter og funksjoner.

Fokus

  • tilegne seg kulturell, vitenskapelig og teknisk kompetanse for å utvikle en tilnærming til problemløsning og problemløsning
  • utvikle evnen til å forstå spesifikke brukskontekster, oversette de analytiske elementene til typologiske og formelle løsninger og bestemme aspekter ved markedsføring og distribusjon
  • lære å bruke verktøy og teknikker for å representere rom og produkter

Karrieremuligheter: designer, interiørdesigner, møbeldesigner, eventdesigner, service designer.

Studer 1 år ved NABA

NABAs 1. års program er rettet mot internasjonale studenter som ønsker å tilbringe et år på NABAs campus i Milano eller Roma med studenter fra hele verden. Du studerer første året på bachelorstudiet i design og får fagbrev fra NABA på slutten av kursene.

Vil du vite mer om å studere 1 år ved NABA?

Spesialisering: Interiørdesign

Spesialisering: Interiørdesign

Kurset utdyper perspektivet og utvider studentenes kompetanse i en miljødimensjon som tar sikte på å oppsummere scenografiske og arkitektoniske aspekter samt sosiale og kulturelle verdier.

Studentene får muligheten til å utvide aktivitetshorisonten fra hjemmet til den offentlige sfæren ved å integrere applikasjonsmodeller som stammer fra studiet av interiørdesign i den moderne tradisjonen, og som tar sikte på å håndtere den nye dynamikken som utløses av digital teknologi.

Spesialisering: Produktdesign

Spesialisering: Produktdesign

Kurset tar sikte på å veilede studentene i å skape en profesjonell profil som er forenlig med den historiske utviklingen av internasjonal design, og spesielt med arven fra de italienske og milanesiske skolene, men som samtidig har evnen til å se mot samtidige scenarier.

Gjennom en gradvis forfining av de nødvendige tekniske ferdighetene og en tilhørende kulturell og estetisk utvikling, gir kurset studentene verktøyene de trenger for å delta i den konkurransedyktige og fascinerende konteksten i det 20. århundrets design.

Spesialisering: Produkt- og innovasjonsdesign

Spesialisering: Produkt- og innovasjonsdesign

Spesialiseringen i produkt- og innovasjonsdesign har som mål å hjelpe studentene til å utvikle sitt eget designspråk i tråd med ulike estetiske og samfunnsmessige visjoner. Studiet tar utgangspunkt i den internasjonale designhistorien, med særlig fokus på produksjon av innovasjoner gjennom bruk av teknologi, teknikker og nye materialer.

Ved gradvis å videreutvikle studentenes tekniske ferdigheter og utstyre dem med den kulturelle og estetiske kunnskapen som kreves for å lykkes i det 21. århundrets konkurransedyktige og fengslende designverden.

Vil du vite mer?