NABAs campus i Milano

Den internasjonale hovedstaden for kunst, mote og design

Ved å studere i Milano kan studentene bli kjent med og oppleve de viktigste kunstnerne og designerne som har sine profesjonelle aktiviteter, utstillingsrom og atelierer her.

I løpet av studiene kan studentene dra nytte av mulighetene som tilbys av en by rik på kunstneriske og kulturelle arrangementer organisert av internasjonalt anerkjente institusjoner som NABA samarbeider med, som Teatro alla Scala, Triennale Milano og National Chamber of Italian Fashion.

NABAs campus i Milano ligger i nærheten av Navigli, et av byens travleste områder, og ligger i et historisk arkitektonisk kompleks bestående av 13 bygninger fordelt på cirka 17 000 kvadratmeter, inkludert studie- og salongområder for studenter, spesialiserte studioer, et bibliotek, en grøntområde og kafeteria.

  • Designstudioer
  • Motedesignstudioer
  • Mediedesignstudioer
  • Studioer for billedkunst

NABAs campus i Roma

Hovedstaden i italiensk kultur og film

Roma er en livlig og levende by som tilbyr studentene mange kulturelle stimuli, hovedsakelig takket være arrangementer av internasjonal betydning som David di Donatello og Festa del Cinema, som bekrefter Romas rolle som hovedstaden i den italienske filmindustrien, hjemmet til Cinecittà og noen av Italias viktigste film- og TV-studioer, samt en ekstraordinær utendørs setting brukt av gode regissører fra hele verden.

NABAs nye campus i Roma holder til i to historiske bygninger fra tidlig på 1900-tallet i Ostiense-distriktet, et tidligere industriområde mellom jernbanestasjonen og Tiberen, hvor den kunstneriske og kulturelle arven i dag møter samtidskulturen og har blitt en av de mest kreative og unge steder i byen.

Campus dekker et område på ca. 3500 kvm med spesialiserte laboratorier, bibliotek, studie- og oppholdsrom.

  • Motedesignstudioer
  • Studioer for mediedesign
  • Studioer for billedkunst

Biblioteket (Roma & Milan0)

Biblioteket er en viktig ressurs for både elever og lærere. Biblioteket støtter læring, undervisning og forskning ved å tilby bøker, filmer, avhandlinger, rapporter og nettbaserte ressurser.

Biblioteket har også et studierom og flere iMac-datamaskiner tilgjengelig for studenter. Katalogen inneholder rundt 500 bind, abonnementer på spesialiserte tidsskrifter, mer enn 100 DVDer og mer enn 300 e-bøker; Artiklene kan konsulteres på biblioteket eller lånes ut.

Studentene har også tilgang til mer enn 10 av de beste databasene på nettet, slik som: Material Connexion, EBSCO, Vogue Archive, WWD Women’s Wear Daily, Berg Fashion Library, BOF – The Business of Fashion, Perfomance Design Archive, Taylor & Francis .