Istituto Marangonis karrieredag ​​har offisielt startet! 2Det er en fantastisk mulighet for studenter ved Istituto Marangoni å komme i kontakt med de viktigste selskapene innen luksusmerker.

Studenter fra bachelor- og masterprogrammene ved Istituto Marangoni i Milano og Firenze har mulighet til å delta på karrieredager – en av de viktigste aktivitetene som skolen arrangerer, og som er laget for å være en møteplass ved slutten av akademiske studier og arbeidsliv.

Istituto Marangoni har alltid hatt som mål å forberede morgendagens unge talenter for arbeidslivet ved å gi dem de nødvendige verktøyene for å utmerke seg i et stadig mer krevende og skiftende marked.

Karrieredagene gir studenter fra skoler i Milano og Firenze muligheten til å møte HR-ledere fra prestisjetunge motemerker som Valentino, Lissoni, Gucci, Bottega Veneta, Versace, Luisa Via Roma, Ferragamo, Damiani, Cassina og LVMH Fragrances, og gir deltakerne mulighet til å bevisstgjøre seg selv gjennom individuelle intervjuer.

Det er også viktig at skolens karrierestøtteteam forbereder hver enkelt elev i månedene frem mot karrieredagene og tilbyr konstant støtte fra første kontakt til ansettelse i ledende internasjonale selskaper i bransjen.

Over 1000 studenter vil delta i arrangementet og møte over 80 rekrutteringsoffiserer, som representerer over 65 forskjellige luksusmerker. Karrieredagene er en unik mulighet for studentene til å ta sitt første steg inn i mote-, design- og kunstbransjen og tilføre verdi til den enkelte student sin faglige utvikling.

Alle programmer på Istituto Marangoni