På Istituto Marangoni vil du møte flere mentorer i løpet av studiene på skolen. Mentorene inspirerer og er der for elevene samtidig som de hjelper dem til å utvikle seg. Som kontaktperson for fremtidige talenter innen mote, design og kunst. Du møter mentorene i ulike mesterklasser og prosjekter som gjøres sammen med ulike merkevarer.

Inspirert av Istituto Marangonis mentorer 2

Her er to av Istituto Marangonis inspirerende mentorer:

Inspirert av Istituto Marangonis mentorer 3Moreno Vannini ble født i Firenze i 1985, men bor og jobber i Milano. Han gikk på ISIA University hvor han ble uteksaminert med full utmerkelse i 2009. Han kom inn i designverdenen veldig snart og har vært i konstant bevegelse siden den gang. Han bodde og jobbet i Firenze, London, Tokyo, San Francisco og Milano og tok med seg hele sin internasjonale bakgrunn til sine prosjekter.

I 2009 flyttet han til Tokyo for å begynne å jobbe som praktikant hos Nendo. I 2014 flyttet han tilbake til Italia hvor han ble hoveddesigner for Nendos filial i Milano, hvor han for tiden befinner seg.

Han samarbeider med italienske og internasjonale selskaper og designer produkter fra forbrukerelektronikk til tilbehør, fra belysning til møbler, fra interiørdesign til utstillinger.

Gjennom årene har han jobbet for selskaper som Alias, COS, Boffi, De Padova, Cappellini, Flos, Gebrüder Thonet Vienna, GlasItalia, Hem, Jil Sander, Kartell, Marsotto, MDF Italia, Minotti, Moroso, Tod’s og mange flere.

Inspirert av Istituto Marangonis mentorer 4Magnus Gustafsson er en svensk designer med over 10 års erfaring i internasjonale detaljhandelsprosjekter. Han ble en del av Fendis designteam i 2009 og grunnla Yarō Studio i 2018. Magnus og Yarō Studios kundeliste inkluderer Dior, Loro Piana og Louis Vuitton. Verkene hans har blitt fremført i Asia, Europa, Nord-Amerika og Midtøsten.

Istituto Marangoni har campus i flere forskjellige land og vil gi deg store fordeler i ditt arbeidsliv! Hvilken utdanning vil passe deg best?